Προσωπικά Δεδομένα

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Clip News είναι συμβατή κατά τα πρότυπα του κανονισμού GDPR και οι πληροφορίες που βρίσκονται στις βάσεις δεδομένων μας και στο CRM είναι κρυπτογραφημένες.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της Σύμβασης και για τους σκοπούς αυτής, ο Πελάτης θεωρείται Υπεύθυνος επεξεργασίας (Controller) και η Clip News θεωρείται Εκτελών την Επεξεργασία (Processor) για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης.

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Κατά τη πλοήγησή σας στο portal.clipnews.gr και την χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από αυτόν τον ιστότοπο, η Clip News δεν συλλέγει κανένα προσωπικό δεδομένο. Ωστόσο, για την σωστή παροχή ορισμένων υπηρεσιών, αξιοποιούνται προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί με την Clip News κατά τη σύναψη της σύμβασης.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αξιοποιούνται από το Portal της Clip News για τους σκοπούς της εκτέλεσης της σύμβασης είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση email και το τηλέφωνο. Τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιούνται για λόγους επικοινωνίας και για στατιστικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα προαναφερθέντα δεδομένα χρησιμοποιούνται στην επικοινωνία που μπορεί να έχετε μέσα από το portal με την Clip News για παροχή βοήθειας. Επίσης, χρησιμοποιούνται για την αποστολή των ειδοποιήσεων (email alerts). Τέλος, χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους οι οποίοι προσβλέπουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων από την χρήστη του Portal με στόχο την διαρκή βελτίωσή του.

Γενικές διατυπώσεις

Η Clip News δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των συνδρομητών της. Ως εκ τούτου, τα τυχόν προσωπικά δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Επεξεργασία των στοιχείων δύνανται να γίνει από εταιρίες που ενδεχομένως μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της Clip News. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται επίσης στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

Διαγραφή δεδομένων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που κατέχει η Clip News, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο info@clipnews.gr

Χρήστες κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στο website της Clip News